Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

19 drept i bombeattentat i Lahore

Fire etasjers bygning rasert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 19 mennesker ble drept da to bomber eksploderte tirsdag i den pakistanske byen Lahore.

En av bombene raserte lokalene til det føderale etterforskningskontoret i sentrum av byen. 13 mennesker mistet livet og mange ble såret i denne eksplosjonen.

TV-bilder viste en delvis rasert fire etasjers bygning og hauger med svartsvidde bygningsrester.

- Bygningen er svært ødelagt, og det raser en brann. Lik er i ferd med å hentes ut, sa et vitne, Tariq Saeed.

Et annet vitne sa tidligere at han hadde sett et delvis istykkersprengt lik liggende på gata der en av bombene gikk av i et travelt område av byen.


Smalt i velstående område
Den andre eksplosjonen fant sted i et velstående område av byen ti kilometer fra det første angrepet. Minst to barn ble drept og mange ble såret i den eksplosjonen.

Angrepet skjer en måned etter at to selvmordsbombere sprengte seg i luften ved byens sjøkrigsskole. Bare siden 18. februar har det vært seks kraftige bombeattentater i Pakistan. (NTB-AFP-Reuters).

 MINST 19 DREPT:  I morgentimene norsk tid var dødstallene i Lahore kommet opp i 19 mennesker etter de to bombeeksplosjonene. Her utenfor det føderale politiets bygning. Foto: Mohsin Raza, Reuters/Scanpix.
MINST 19 DREPT: I morgentimene norsk tid var dødstallene i Lahore kommet opp i 19 mennesker etter de to bombeeksplosjonene. Her utenfor det føderale politiets bygning. Foto: Mohsin Raza, Reuters/Scanpix. Vis mer
 RASERT:  Bygningen til det føderale politiet ble rasert i bombeattentatet i Lahore i morges lokal tid. Foto: Mohsin Raza, Reuters/Scanpix.
RASERT: Bygningen til det føderale politiet ble rasert i bombeattentatet i Lahore i morges lokal tid. Foto: Mohsin Raza, Reuters/Scanpix. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!