Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«2 drunk 2 care,» skrev Kayla (20) og kjørte ihjel to personer

Nå flommer hatmeldingene inn.

HAR PROVOSERT MANGE: Mange har blitt provoserte etter at det ble kjent at Kayla Mendoza (som skriver navnet på en annen måte på Twitter) sendte ut denne meldingen på Twitter før hun kjørte ihjel to personer. Foto: Twitter
HAR PROVOSERT MANGE: Mange har blitt provoserte etter at det ble kjent at Kayla Mendoza (som skriver navnet på en annen måte på Twitter) sendte ut denne meldingen på Twitter før hun kjørte ihjel to personer. Foto: Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «2 drunk 2 care» - oversettes fritt til «For full til å bry meg.»

Meldingen som ryster USA ble sendt ut av Kayla Mendoza (20) bare timer før den fatale trafikkulykken på motorveien Sawgrass Expressway i Florida, ifølge Miami New Times.

Feil kjøreretning Kaitlyn Ferrante (20) og Marissa Catronio (21) ble begge drept i trafikkulykken etter at Mendoza kjørte ut i feil kjøreretning på motorveien og deretter frontkolliderte med de to.

Catronio ble erklært død på stedet, mens Ferrante ble brakt til sykehus, der hun seinere døde.

Mendoza ble brakt til samme sykehus med alvorlige skader. Politiet har ikke konkludert med om hun var ruspåvirket da ulykken skjedde, melder NBC Miami.

«Pothead princess» Miami New Times dokumenterer i en artikkel hvordan Mendoza gjennom et titalls meldinger på Twitter legger ut om bruk av både alkohol og marijuana - også i bilen.

Blant annet har hun skrevet at bilen hennes «konstant lukter weed».

Mendoza, som kaller seg «pothead princess» på Twitter, har fått mange hatmeldinger etter at saken ble kjent i amerikanske medier.

Flere spør henne om hun bryr seg nå, og mange kommer mer stygge tilnavn.

Debatter I tillegg til at saken har satt i gang en debatt om legalisering av narkotika, har også Marissa Catronios far, Gary, engasjert seg innenfor trafikksikkerhet. Familien har startet opp prosjektet «Marissa's Way», som har som mål å gjøre det vanskeligere for andre å gjøre det Mendoza gjorde - å kjøre inn feil vei på motorveien.

- Et av tiltakene er blinkende lys og skilt som har en sensor som utløser en alarm til politiet om at noen kjører feil vei, sier Gary Catronio til NBC Miami.