Drapet på JonBenet Ramsey:

20 år etter at søsteren ble drept, snakker han ut for første gang. Han smiler hele tiden

- Jeg vet at folk fortsatt tror jeg gjorde det.

SNAKKER UT: Nå, 20 år etter drapet som fikk en hel nasjon til å grøsse og klø seg i hodet, snakker storebroren til JonBenet, Burke Ramsey, ut.
 Foto: Dr Phil/CBS/XPOSUREPHOTOS.COM/NTB Scanpix
SNAKKER UT: Nå, 20 år etter drapet som fikk en hel nasjon til å grøsse og klø seg i hodet, snakker storebroren til JonBenet, Burke Ramsey, ut.  Foto: Dr Phil/CBS/XPOSUREPHOTOS.COM/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Drapet på den da seks år gamle JonBenet Ramsey, er en av de mest kjente uløste drapssakene i USAs historie.

Nå, 20 år etter drapet som fikk en hel nasjon til å grøsse og klø seg i hodet (krever innlogging), snakker storebroren til JonBenet ut.

I et intervju med tv-personlighet Dr. Phil forteller han hvordan han husker dagen, men intervjuet har fått mange til reagere. Burke Ramsey, nå 29 år gammel, sitter nemlig og gliser mens han deler sin opplevelse.

- Et mareritt

Burke, som var ni år gammel da drapet skjedde, sier i intervjuet at han omsider synes det er på tide å fortelle om hvordan han opplevde det da søsteren døde.

- Lenge gjorde mediene livene våre til fullstendig galskap. Det er vanskelig å unngå kameraene når de står rett utenfor huset ditt. Hver gang vi var på butikken, var det en eller annen avis som hadde ansiktene våre på forsiden, sier en smilende Burke ifølge CBS.

- Å oppleve noe slikt som et barn er et mareritt, og det har gjort meg til en veldig privat person.

Sosialt usikker

Burkes oppførsel har fått mye oppmerksomhet etter intervjuet. Mange reagerte på måten han smilte på, og Today.com spurte programleder Phil McGraw om hvordan han oppfattet 29-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer