Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

20-åring funnet drept i Ferguson

Like ved der Michael Brown ble skutt av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Befolkningen i USA er i harnisk og i flere byer har det vært demonstrasjoner og opptøyer etter at det ble klart at politimannen Darren Wilson ikke blir tiltalt for å ha skutt Michael Brown i Ferguson i august i år.

USA Today skriver at en ung afroamerikansk mann har blitt funnet drept, og at det kan ha sammenheng med opptøyene. 20 år gamle DeAndre Joshua (20) ble funnet død inne i en bil ikke langt fra der Brown ble skutt.

Ifølge familien til den avdøde har dødsfallet sammenheng med opptøyene, men da familien uttalte seg visste de ikke hva mannen døde av.

- Jeg er i sjokk fordi han hadde aldri noen problemer. Han var en god gutt, sier slektningen Brian Joshua til avisa.

Ifølge flere amerikanske medier skal mannen ha blitt funnet skutt i hodet. Bilder fra stedet viser at bildøra på kjøresiden er knust.

Jon Belmar i St. Louis county-politiet sier til St. Louis Post-Dispatch at de etterforsker saken som et drap, men han vil ikke si noe om hvordan mannen døde.

Politiet utelukker ikke at drapet har sammenheng med opptøyene i området, skriver avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling