20-åring omkom på Roskilde-festivalen

Tragisk dødsfall før selve festivalen starter.

OMKOM: En 20-år gammel svensk mann har mistet livet på Roskilde, dagen før festivalen starter. Mannen omkom trolig av en overdose. Her fra Orange scene på Roskilde i 2011. Foto HELLE ARENSBAK / AP PHOTO / NTB SCANPIX
OMKOM: En 20-år gammel svensk mann har mistet livet på Roskilde, dagen før festivalen starter. Mannen omkom trolig av en overdose. Her fra Orange scene på Roskilde i 2011. Foto HELLE ARENSBAK / AP PHOTO / NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): En 20 år gammel svensk mann har mistet livet på Roskilde, få dager før den store festivalen starter, opplyser dansk politi.

Det skriver ekstrabladet.dk.

- Vi vil ikke opplyse mer om hendelsen ennå, men vi fortsetter etterforskningen, sier vaktsjef for Midt- og Vestsjællands politi.

Meldingen om dødsfallet kom like før kl. 7 mandag morgen.

Overdose Den 20-årige mannen omkom trolig av en overdose. Rundt 01.30 natt til mandag kontaktet noen av mannens venner festivalens helsepersonell.

- Vi vet vet foreløpig ikke hvilke narkotiske stoffer som er blitt brukt, sier Lene Madsen, presseansvarlig i Midt- og Vestsjællands politi.

Politiet betrakter det som et tragisk dødsfall, og mener det ikke er begått noen forbrytelse. De er nå i gang med å underrette pårørende.

Årets Roskilde-festival starter torsdag 5. juli. Festivalen åpnet dørene til campingområdet lørdag, mens musikken starter på torsdag.

Det er andre året på rad, at en person mister livet på festivalen. I fjor omkom en tysk kvinne da hun falt ned fra et høyt tårn.

Dagbladet kommer med mer.