Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

20-åring skutt i brystet

- Jeg har skutt en mann, sa 19-åringen som ringte til Oslo-politiet seint i går kveld. Politiet tror pengeinnkreving utløste skytingen. Skuddofferet ble operert på Ullevål sykehus i natt for alvorlige skader i magen og brystet. Det skal ikke være fare for livet hans .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skytingen skjedde i et hybelhus i Observatoriegata på Oslo vestkant ved 23-tida. Da politiet kom til åstedet like før midnatt var skuddofferet allerede brakt til legevakta av en tredjeperson. Legene vurderte skadene som alvorlige, og sendte 20-åringen videre til Ullevål sykehus. Mannen er operert. Tilstanden hans i dag er stabil, får Dagbladet opplyst ved Ullevål sykehus.

19-åringen overga seg seg uten dramatikk. Han har forklart at han skjøt mot 20-åringen og en 25 år gammel kamererat av den sårede.

Mennene oppsøkte trolig hybelhuset for å kreve inn gjeld. Politiet har en teori om at det var 25-åringen som kjørte skuddofferet til legevakta.
-Det er sannsynligvis torpedovirksomhet og pengeinnkreving som ligger bak, sa vaktleder Ulf Andresen ved kriminalvakta ved Oslo-politiet til NTB i natt.

Våpenet, en 22-kalibers, ett skuddspistol, ble funnet på åstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media