Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

20-åring tatt for knivdrap

En familiefeide skal ha vært bakgrunnen for det dramatiske knivoppgjøret på Buskerud storsenter ved Drammen i går ettermiddag. En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for ugjerningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

20-åringen ble pågrepet av politiet da han ankom Buskerud sentralsykehus i Drammen ved 21.30-tida for å søke medisinsk hjelp. Han var selv blitt skadet i basketaket som fant sted noen timer tidligere.

Det var ved 17.30-tida at en vekter meldte fra til politiet om gjengbråk utenfor Buskerud kjøpesenter ved Drammen.

Men før politiet rakk å nå fram var 34-åringen dødelig såret av to knivstikk, ett i ryggen og ett i armen.

Mannen ble fraktet til Buskerud sentralsykehus, hvor han døde omlag en time etter ankomst. 20-åringen skal selv være kun lettere skadd. Både avdøde og 20-åringen er norske statsborgere av indisk herkomst.

Drapsvåpen funnet

Drapsvåpenet ble funnet i nærheten av kjøpesenteret kort tid etter drapet. Politiet vil ikke si noe om hvilken type kniv det er, men den er ikke tillatt i Norge. De har også sikret seg opptak fra overvåkningskameraet i senteret, men det er uklart om kameraene har fanget opp den tragiske hendelsen.

Politiet har siktet 20-åringen for forsettelig drap. Ifølge Aftenposten er politiet sikre på at de har pågrepet riktig person, men flere er tatt inn til avhør.

I følge vaktleder Olav Myrvold ved Drammen politidistrikt skal flere vitner ha sett noen personer være i klammeri inne på kjøpesentret i forkant av knivstikkingen. Vaktene ved senteret varslet politiet i forbindelse med gjengbråk, men innen politiet ankom stedet var den tragiske knivstikkingen et faktum.

34-åringens kone skal ha vært tilstede da mannen ble påført de dødelige skadene. 34-åringen etterlater seg dessuten to barn.

DØDE: En 34 år gammel mann ble stukket ned ved inngangen til Buskerud storsenter ved Drammen. Mannen ble brakt til Buskerud sentralsykehus, men skadene var så store at han døde mindre enn én time etter ankomst til sykehuset.
Hele Norges coronakart