20-åring tiltalt for overgrep mot 46 jenter

En 20 år gammel mann fra Gudbrandsdalen er tiltalt for å ha voldtatt to 14 år gamle jenter, hatt seksuell omgang med barn under lavalderen og for å ha smittet jenter med kjønnssykdommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Totalt er mannen tiltalt for 84 lovbrudd, skriver Lillehammer Byavis.

20-åringen er tiltalt for å ha tvunget to 14 år gamle jenter til samleie, og også for i to tilfeller hatt samleie med to jenter under den seksuelle lavalderen.

Tiltalen omfatter også tilfeller hvor mannen har smittet jenter med kjønnssykdommen klamydia, en sykdom som han visste at han hadde, samt flere tilfeller hvor han har fått unge jenter til å ta bilder eller filme seg selv nakne eller i seksuelle situasjoner, ifølge NRK.

Mannen ble i fjor høst siktet for overgrep mot minst 30 jenter over en periode på to år, men siktelsen ble utvidet i mai.

Det var en 18 år gammel ekskjæreste av tiltalte som gikk til politiet sist høst etter at hun fant 60 seksualiserte filmer av unge jenter på mannens datamaskin. Politiet har også beslaglagt en rekke nakenbiler, og flere av de fornærmede i saken har blitt identifisert på bakgrunn av dette materialet.

- Han erkjenner å ha hatt seksuell omgang med jenter under lavalderen, sier mannens advokat Kåre Lund til Byavisen. Han ønsker ikke å kommentere tiltalen og omstendighetene rundt saken ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer