Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

20 drept i fire bombeangrep i Bagdad

Fire bilbomber eksploderte med 20 minutters mellomrom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bagdad (NTB-Reuters-AFP): 20 personer er drept i fire bombeangrep i Bagdad torsdag. Også Kirkuk ble rammet av et bilbombeangrep, her ble minst 15 mennesker drept. 

De verste angrepene i Bagdad rammet Sadr-byen i nordøst, her ble 15 drept i to eksplosjoner, opplyser politi og helsepersonell. Bilbombene eksploderte med 20 minutters mellomrom. 51 mennesker ble såret.

Bombene gikk av bare timer etter at to ble drept i et bombeangrep i utkanten av «den grønne sonen», regjeringsdistriktet sentralt i byen.

En fjerde bombe eksploderte ved en liten restaurant i Shaab-bydelen. Her ble tre drept og ni såret.

Bombeangrep skjer jevnlig i den irakiske hovedstaden, og militante opprørere knyttet til Den islamske staten (IS) står bak mange av angrepene rettet mot sjiadominerte nabolag.

Helsepersonell opplyser også at en bilbombe krevde mange menneskeliv i den viktige oljebyen Kirkuk nord i landet. De første meldingene gikk ut på at minst 15 er drept. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling