Australia

20 kenguruer kjørt ned: - Blodbad

Nå ber politiet om vitner etter hendelsen.

KJØRT NED: Sjokkerte innbyggere i New South Wales i Australia fant 20 påkjørt og drept i nabolaget. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag kveld skal 20 kenguruer blitt kjørt ned i New South Wales, Australia. Morgenen etter våknet flere av de lokale beboerne til døde og skadde kenguruer spredt utover plenene sine.

- Du tror det ikke før du ser det. Folk var helt forferdet. Det var hjerteskjærende å se alle kroppene, sier Janine Green, frivillig ved den australske dyrevelferdsgruppa WIRES, til 7 News.

Hun ble vekket av politiet natt til søndag for å ta vare på en kenguru-unge, som nylig hadde blitt foreldreløs. Til tross for at Green har vært frivillig i WIRES i over tjue år, har hun aldri sett liknende.

FRIVILLIG: Janine Green hjelper en foreldreløs kenguru-unge. Foto: Janine Green/CNN
FRIVILLIG: Janine Green hjelper en foreldreløs kenguru-unge. Foto: Janine Green/CNN Vis mer

- Å kjøre ned 20 kenguruer må ha gjort stor skade på bilen. Hva slags moro kan det være bak et slikt blodbad? Hvordan kan dette gi noen glede? sier hun.

Det lokale politiet tror dyra ble påkjørt mellom klokka halv 11 og halv 12 lørdag kveld. De ber om vitner etter «dyremishandlingen.»

- Etterforskere undersøker omstendighetene rundt hendelsen, og ønsker at alle som har informasjon som kan være hjelpsom i etterforskningen tar kontakt, skriver de i en pressemelding.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer