Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

20 omkom i bussbrann i Thailand

Millioner fremmedarbeidere fra Myanmar skal registrere seg i landet innen lørdag.

TOTALT UTBRENT: Det var bare karosseriet igjen av de to etasjer høye bussen med fremmedarbeidere fra Myanmar, som skulle registrere seg for arbeid i nabolandet Thailand. Foto: Daily News/AP/NTB Scanpix).
TOTALT UTBRENT: Det var bare karosseriet igjen av de to etasjer høye bussen med fremmedarbeidere fra Myanmar, som skulle registrere seg for arbeid i nabolandet Thailand. Foto: Daily News/AP/NTB Scanpix). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

20 fremmedarbeidere fra Myanmar er omkommet i en bussbrann vest i Thailand.

Det var 47 gjestearbeidere i bussen da den begynte å brenne i provinsen Tak kort tid etter avgang natt til fredag, ifølge politiet.

27 av dem klarte å komme seg ut av bussen i live.

- Vi vet ennå ikke hva som forårsaket brannen. Bussjåføren sier han luktet sigarettrøyk før brannen startet, men det må vi etterforske videre, sier en talsmann for politiet i Tak.

Brannen skal ha startet midt i den to etasjers bussen, som ble helt utbrent.

Bussen var på vei til et industriområde i Bangkok der passasjerene skulle registrere seg som arbeidere i landet.

Myndighetene krever at fremmedarbeidere registrerer seg innen lørdag, og millioner av myanmarere haster nå til Thailand for å skaffe seg arbeidstillatelse.

(NTB-DPA).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!