<strong>AKSJON:</strong> Politiet i Paris har aksjonert mot to adresser og har tilsammen pågrepet 20 personer. Bildet er fra aksjonen i Argenteuil-området i dag. Foto: AFP / NTB scanpix
AKSJON: Politiet i Paris har aksjonert mot to adresser og har tilsammen pågrepet 20 personer. Bildet er fra aksjonen i Argenteuil-området i dag. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

20 personer er arrestert under en antiterroraksjon i Paris

Politiet har aksjonert mot to adresser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 14.30-tiden aksjonerte fransk politi mot to adresser i forstaden Argenteuil utenfor Paris. Søket er basert på et anonymt tips, sier en politikilde til AFP.

Politiet skal ha pågrepet 20 personer, skriver Le Figaro.

Våpen og eksplosiver er ikke funnet, skriver flere franske medier.

Politiet skal ha mottatt et anonymt tips om en planlegging av en voldelig handling.

Det første søket gjorde politiet nær en moské i Val Notre Dame. Der skal de ha arrestert en hel familie, inkludert barn. Et av familiemedlemmene er en Imam, skriver Le Parisien.

Det skal ha vært skyting med gummikuler under aksjonen, ifølge vitner.

Den andre adressen som politiet aksjonerte mot var i Val Sud-området. Fire kvinner og en mann skal ha blitt arrestert på adressa, skriver avisa.

Områdene der aksjonene har pågått er sperret av.

Unntakstilstanden i Frankrike ble natt til onsdag forlenget med seks måneder.

President François Hollande planla tidligere i måneden å oppheve unntakstilstanden, men forlenget den med tre måneder etter massakren på 84 mennesker i Nice i forrige uke.

Dagbladet oppdaterer!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer