Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 20 russiske soldater drept

Tsjetsjenske opprørere drepte over 20 russiske soldater natt til i dag da de inntok en fjellandsby i den sørlige del av republikken. Men Kreml avviser meldingene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Geriljaen har nå full kontroll over Zjani-Vedeno til tross for omfattende beskytning fra det russiske artilleriet og kampflyene, sier geriljaens talsmann Movladij Udugov til nyhetsbyrået AFP.

Kremls egen talsmann, Sergej Jastrzjembskij, avviste meldingene om at over 20 soldater var drept, etter først å ha uttalt at ledelsen i Moskva ikke hadde noe kjennskap til sammenstøtene som har ført til så store tap.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling