200 leter på Nøtterøy

Tønsberg-politiet har fremdeles ingen spor etter Lars Gillesen Hogsnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, frivillige og politi ble satt inn i letingen søndag, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm i Tønsberg politidistrikt til NTB.

Han sier letingen konsentreres om de samme områder som ble undersøkt lørdag - først og fremst kanalen mellom Nøtterøy og Tønsberg samt området mellom den savnede guttens hjem og huset han forlot i Teie etter festen torsdag kveld. Letingen vil kun foregå på land søndag.

Avhør

Politiet arbeider ut fra at Hogsnes forlot festen alene omtrent klokka 22.30. Han var den første som brøt opp, og gjorde det uten å gi beskjed om hvor han hadde tenkt seg.

Politiet har ikke sikre opplysninger om ham etter at han forlot festen til fots. Det er i avhør av andre festdeltakere kommet fram ulike opplysninger om Hogsnes var beruset, eller hvor beruset han var. Samtlige deltakere på festen var søndag avhørt bortsett fra én.

- Vi har ingen klare indik asjoner på hvor han hadde tenkt seg, sier Palm.

Hjemmet til den savnede ligger på Tolvsrød nord for Tønsberg i retning Åsgårdstrand, fire til seks kilometer fra stedet der festen ble holdt i et privathus.

Søkte hele natta

Palm opplyser at politiet i Tønsberg søndag ettermiddag ennå ikke hadde bedt Kripos om assistanse.

Søket ble tatt opp søndag formiddag etter at politi med sporhunder hadde fortsatt søket natt til søndag. Lørdag deltok mellom 40 og 50 personer. Søndag ble altså letemannskapene firedoblet.

Ingen teori

Politiet har ingen teori om hva som kan ha skjedd og finner foreløpig ingen grunn til å se saken i sammenheng med de to andre ungdommene som er forsvunnet, i henholdsvis Hemsedal og Sandvika. Søndag hadde det ennå ikke vært kontakt mellom politiet i Tønsberg og Sandvika/Hemsedal om forsvinningssakene. Men kontakt vil b litt tatt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer