Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

2000 evakuert fra flyplass i Paris

Store mengder snø truer taket i et terminalbygg.

EVAKUERT:   2000 personer er evakuert fra Charles-de-Gaulle på grunn av store mengder snø på taket. Foto: AP Photo/Jacques Brinon/Scanpix
EVAKUERT: 2000 personer er evakuert fra Charles-de-Gaulle på grunn av store mengder snø på taket. Foto: AP Photo/Jacques Brinon/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omtrent 2.000 mennesker er evakuert fra et terminalbygg på Charles-de-Gaulle-flyplassen i Paris på grunn av store mengder snø på taket, melder en kilde ved flyplassen.

Folk beholdt roen da de ble evakuert ut fra terminal 2E, en forholdsregel som ble tatt fordi det hadde samlet seg 60 centimeter snø på taket.

Redningsmannskaper jobber med å fjerne snøen, og det er ventet at arbeidet vil vare til omtrent klokken 15.

Taket over terminalbygget kollapset delvis noen uker etter at terminalen åpnet i 2004. Fire personer omkom i ulykken og seks andre ble skadd.

Cirka 2.000 reisende tilbrakte torsdag kveld på Charles-de-Gaulle etter at hundrevis av flyginger ble innstilt på grunn av det kalde vinterværet i Vest-Europa.

Frankrikes luftfartsmyndigheter har sagt at rundt 35 prosent av alle flyginger fredag ettermiddag også blir innstilt. Mange passasjerer risikerer dermed å tilbringe julenatten på flyplassen. (©NTB)

Flyplassen utenfor Paris har blitt rammet av forsinkelser i juletrafikken. Julaften ble snømengdene en trussel også mot en av terminalbygningene. Foto: Benoit Tessier / REUTERS / SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!