Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

2000 kan være død etter jordskjelv

Et voldsomt jordskjelv kan ha drept inntil 2000 mennesker i Colombia i dag. Ingenting tyder på at det har vært nordmenn i katastrofeområdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved middagstider norsk tid var det funnet 422 døde i Quindio og naboprovinsen Calarca. Tallet på omkomne kan stige til det femdobbelte, melder NTB.

Skjelvet ble målt til 6,0 på Richter-skalaen, og var kraftig nok til å gjøre stor skade i befolkede områder.

Ingen fastboende nordmenn

Foreløpige undersøkelser tyder ikke på at det er nordmenn blant de drepte eller sårede, opplyser fungerende pressetalskvinne Hanne-Marie Kaarsta i Utenriksdepartementet.

- Ingen nordmenn er bosatt i de jordskjelvrammede områdene. Vi kan ikke utelukke at det er norske turister i området, men lite tyder på det, sier Kaarstad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling