Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21-åring døde etter knivstikking i Oslo

To pågrepet i saken.

 DØDE AV SKADENE:  En 21 år gammel mann ble funnet med knivskader i buken i oppgangen i denne boligblokka på Grorud i Oslo. Foto: Daniel Laabak/Tipser.no
DØDE AV SKADENE: En 21 år gammel mann ble funnet med knivskader i buken i oppgangen i denne boligblokka på Grorud i Oslo. Foto: Daniel Laabak/Tipser.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krimvakta ved Oslo politidistrikt opplyser til Dagbladet at 21-åringen, som ble knivstukket på Grorud natt til i dag, døde av skadene i formiddag.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 02.10 i natt.

Fant offeret i oppgangen 21-åringen ble fraktet til Ullevål med alvorlige skader etter knivstikk i mageregionen. Der ble han operert flere ganger.

- Vi fikk en telefon fra en kvinne som fant en mann med stikkskader i buken i en oppgang i en boligblokk i Maria Dehlis vei mellom Grorud og Haugenstua, sa Kjell Pedersen ved krimvakta til NTB i natt.

En mannsperson på 21 år og kvinne på 31 ble pågrepet etter hendelsen. De to ble pågrepet i en leilighet i samme oppgang. Politiet vil forsøke å starte avhør av begge i ettermiddag.

Sparsomme med opplysningene Krimteknikere har gjort såkalte «grovsøk» i leiligheten i natt, men Jon Rune Lande ved krimvakta har ikke opplysninger om hvilke funn som eventuelt er gjort til nå.

- Vi er helt i startfasen av etterforskningen og går derfor ikke ut med ytterligere opplysninger på dette tidspunktet. Vi vil bruke dagen på å forsøke å kartlegge hendelsesforløpet og avhøre de to pågrepne, sier politiadvokat Anne Cathrine Christiansen til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media