21-åring dømt for sex i politibil

Årets mest malplasserte forsonings-kos i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 21 år gammel mann ble nylig dømt til 24 dagers betinget fengsel og åtte tusen kroner i bot av Bergen tingrett, etter en fuktig kveld som ble toppet av det retten mener var krenkende adferd overfor en politimann som sto for pågripelsen.

Det var i april i år at mannen ifølge Bergens Tidendes nettutgave la ut på kjøretur med promille og uten førerkort. Under fyllekjøringen kom han over en kvinne han kjente. Forholdet mellom de to skal ha vært labert den sista tida.

Men dette var dagen for å skvære opp.

- Jeg stoppet og skulle snakke med henne. Da politiet kom, prøvde hun å hjelpe meg. Dermed ble vi begge sendt inn i politibilen, sier 21-åringen ifølge Bt.no.

Med en solid mistanke om promille og manglende sertifikat hengende over seg, valgte mannen å fortsette kurtiseringen av venninnen. Det som etter hvert ble seksuelle handlinger i baksetet, med lovens lange arm som sjåfør, falt ikke i god jord hos politiet.


- Politibetjenten ropte at han skulle spylt oss ut med kaldt vann, forteller 21-åringen om den mildt sagt overraskede tjenestemannen som først åpnet bakdøra på bilen, før han smalt den igjen.

Den ubeskjedne bergenseren framstår ikke som en veldig angrende synder.

- Jeg er da for fri sex, kommenterer han. ifølge Bt.no .

<B>SPESIELL DAG PÅ JOBBEN:</B> Politimannen som åpnet bakluka på bilen fikk se de to pågrepne i full sving med intim baksetekos. (Betjenten på bildet var ikke involvert på noen måte)