Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21-åring erkjenner smugling av 12 kilo cannabis

Politiet mener han skulle distribuere stoffet i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 21 år gammel mann erkjenner smugling av 12 kilo cannabis. Mannen ble i januar i år tatt i Vaksdal i Hordaland. Politiet mener han skulle distribuere stoffet i Bergen.

Det var om kvelden 14. januar at 21-åringen ble stoppet i Vaksdal. Han kjørte i et følge med tre biler fra Oslo til Bergen. I 21-åringens bil fant politiet drøye 3 kilo hasj og 9 kilo marihuana, skriver Bergens Tidende.

- Han har erkjent kurervirksomhet for de 12 kiloene som ble beslaglagt, sier 21-åringens forsvarer Fredrik Verling.

Politiet mener 21-åringen er med i et organisert narkotikanettverk og at stoffet skulle distribueres blant annet i Bergen. Politiet setter beslaget i sammenheng med narkoaksjonen i Hordaland tidligere denne måneden, der barn helt ned i 14-årsalderen ble tatt for narkotikabruk.

To av fem personer som ble pågrepet i Bergen for knapt to uker siden, sitter for tiden i varetekt. Begge er russ i år. Politiet mener de to hadde en større rolle i saken og at de skulle være mottakere av narkotikaen som 21-åringen hadde i bilen. 21-åringen selv nekter for en slik sammenheng.

- Han erkjenner ingen deltakelse i det som gjelder distribusjon inn mot russemiljøet, sier Verling.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!