21-åring fortsatt på frifot i Vestfold

21-åringen som søndag truet med å hente våpen for å skyte samboeren i Stokke i Vestfold, er forsatt på frifot.

PÅ FRIFOT: Politiet i Vestfold leter forsatt etter en 21 år gammel mann som har truet med å hente våpen for å skyte samboeren. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
PÅ FRIFOT: Politiet i Vestfold leter forsatt etter en 21 år gammel mann som har truet med å hente våpen for å skyte samboeren. Foto: Trond Reidar Teigen / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 15-tiden idag var mannen fortsatt ikke pågrepet, og politiet opplyser til NTB at det ikke har mottatt nye tips i saken.

Det var ved 16.30-tiden søndag at politiet ble varslet om hendelsen.

- Vi har grunn til å tro at mannen er i besittelse av våpen. Politiet har ingen holdepunkter for at mannen kan være farlig for andre enn de som er implisert, sier operasjonsleder Torgny Alstad i Vestfold politidistrikt.

Politiet oppfordrer mannen til å melde seg. Politiet ønsker også å finne en bil som mannen kjørte søndag kveld - en grå Audi A4. Bilen tilhører ikke 21-åringen.

Bakgrunnen for saken er uklar, men ifølge NRK skal mannen ha vært desperat og forsøkt å unngå at samboeren skulle kjøre fra ham.

- Kvinnen har fortalt at han en liten stund lå på panseret av bilen mens hun forsøkte å kjøre bort, sier Alstad til NRK.

 (NTB)