Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21-åring omkom i frontkollisjon

To andre alvorlig skadet i bilulykke på Karmøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding om ulykken som skjedde på Flyplassveien på Karmøy i Rogaland klokka 16.40 onsdag ettermiddag.

En Mercedes personbil kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte front mot front med en Ford Transit.

21-åringen fra Haugesund satt alene i personbilen. Han ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus, men døde senere av skadene.

Av de tre personene i Transiten, ble to alvorlig skadet. En 27-åring ble fraktet umiddelbart til Stavanger universitetssjukehus. Han har alvorlige skader, men tilstanden hans skal være stabil.

Den 31 år gamle sjåføren og en 24-åring ble fraktet til sykehus i Haugesund.

- 31-åringen ble overført til Stavanger Universitetssjukehus klokka 22.30  på grunn av skadeomfanget. Hans tilstand betegnes som alvorlig, men stabil, sier operasjonsleder Trond Fryberg ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling