21-åring siktet for mishandling

Den 37 år gamle utviklingshemmede kvinnen ble funnet bak idrettshallen i Vennesla i natt. En 21 år gammel mann er siktet for den grove mishandlingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 37 år gamle kvinnen bor i området i nærheten av idrettshallen. Hun bor i bolig med tilsyn og ble sist sett hjemme ved halv elleve-tida.

Kvinnen tar seg ofte turer ut sent om kvelden. Overfallet kan ha skjedd på en slik tur i nærområdet. Bak idrettshallen i Vennesla ble den psykisk utviklingshemmede kvinnen grovt mishandlet.

- Vi ønsker ikke å gå ut med detaljer. Kvinnen har i høyeste grad vært utsatt for grov vold, sier lensmannsfullmektig Arne Sundvoll ved Vennesla og Iveland lensmannskontor.

37-åringen ble funnet bevisstløs og hardt skadet bak idrettshallen av en nabo som var på vei hjem. Idrettshallen ligger ved en skoleplass. Det er noen hundre meter til nærmeste bolighus.

- Hun er delvis ved bevissthet. Foreløpig har vi ikke kunnet avhøre henne på grunn av skadene, sier Sundvoll.

I ettermiddag ble en 21 år gammel mann siktet for overfallet av den forsvarsløse kvinnen. Mannen ble innkalt som vitne i saken, men underveis i avhøret fikk politiet mistanke om at mannen sto bak volden. Mannen er kjent av politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer