21-åring siktet for mishandling

Den 37 år gamle utviklingshemmede kvinnen ble funnet bak idrettshallen i Vennesla i natt. En 21 år gammel mann er siktet for den grove mishandlingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 37 år gamle kvinnen bor i området i nærheten av idrettshallen. Hun bor i bolig med tilsyn og ble sist sett hjemme ved halv elleve-tida.

Kvinnen tar seg ofte turer ut sent om kvelden. Overfallet kan ha skjedd på en slik tur i nærområdet. Bak idrettshallen i Vennesla ble den psykisk utviklingshemmede kvinnen grovt mishandlet.

- Vi ønsker ikke å gå ut med detaljer. Kvinnen har i høyeste grad vært utsatt for grov vold, sier lensmannsfullmektig Arne Sundvoll ved Vennesla og Iveland lensmannskontor.

37-åringen ble funnet bevisstløs og hardt skadet bak idrettshallen av en nabo som var på vei hjem. Idrettshallen ligger ved en skoleplass. Det er noen hundre meter til nærmeste bolighus.

- Hun er delvis ved bevissthet. Foreløpig har vi ikke kunnet avhøre henne på grunn av skadene, sier Sundvoll.

I ettermiddag ble en 21 år gammel mann siktet for overfallet av den forsvarsløse kvinnen. Mannen ble innkalt som vitne i saken, men underveis i avhøret fikk politiet mistanke om at mannen sto bak volden. Mannen er kjent av politiet.