TATOVERINGSSJOKK: En  21-åring fra Australia siktet for å ha taovert en penis på ryggen til en av sine kunder, mot sistnevntes ønske. Illustrasjonsfoto: Scanpix
TATOVERINGSSJOKK: En 21-åring fra Australia siktet for å ha taovert en penis på ryggen til en av sine kunder, mot sistnevntes ønske. Illustrasjonsfoto: ScanpixVis mer

21-åring siktet for penistatovering

Kunden ba om et yin og yang-symbol. Fikk tatovert en 40 centimeter lang penis på ryggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 21-åring er siktet av politiet i Ipswich, utenfor Brisbane i Austrailia, etter å ha tatovert en penis på ryggen til en mann - i stedet for bildet han hadde bedt om, skriver den australske avisa Herald Sun.

Det 25 år gamle offeret hadde vært på besøk hos mannen, en profesjonell tatovør, da han ble overtalt til å få en tatovering.

Penistatovering Han ønsket et yin og yang symbol med noen drager, men ble i stedet sjokkert over å oppdage en 40 centiometer lang tatovering av en penis, supplert med et uanstendig slagord.

Nå står han overfor betydelige kostnader med å få fjernet tatoveringen.

Utløst av krangel Politiet sier tatoveringen kom som følge av en verbal krangel mellom to menn, hvor den profesjonelle tatovøren angivelig skal ha blitt dypt fornærmet.

Offeret har også påstått at han ble slått og kastet ut av huset etter tatoveringen.

Straffesaken i Ipswich Magistrates Court starter 15. november. 21-åringen er tiltalt for to tilfeller av overgrep og legemsbeskadigelse, i tillegg til tatoveringssaken.