Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21-åring stukket ned på Voss

Tre menn pågrepet og siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 21 år gamle mannen ble alvorlig skadd etter en slåsskamp utenfor Hotell Jarl på Voss like før klokka 02 i natt.

- Han ble stukket, enten med kniv eller et annet stikkvåpen. Tre menn er pågrepet og siktet, sier operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge BT.no ble den ene mannen - en 27-åring - pågrepet i natt. Seinere ble også en 26-åring og en 22-åring pågrepet. Alle tre er siktet for alvorlig legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap.

21-åringen er innlagt på intensivavdelingen ved Voss sjukehus med alvorlige brudd- og stikkskader. Ved 11.30-tida i dag fikk BT.no opplyst at tilstanden var alvorlig, men stabil.

To av de siktede avhøres i dag hos lensmannen på Voss, mens den tredje er overført til Bergen og vil bli avhørt der. Ifølge politiet er hendelsesforløpet foreløpig uklart.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media