21-åring truet med pistol og voldtatt

Ei 21 år gammel oslojente ble natt til i går voldtatt i Hvervenbukta utenfor Oslo. Jenta ble truet med pistol og holdt fanget i flere timer. Politiet har så langt ikke pågrepet gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dette er den tredje grove voldtekten ved Oslo på fire dager.

Hun møtte gjerningsmannen tidligere på kvelden, etter en bytur i Oslo sentrum. De kjørte til Svartskog i en stjålet bil. Der fant voldtekten sted.

Truet med pistol

Den livredde jenta ble holdt fanget i flere timer, før hun til slutt greide å lure gjerningsmannen til å kjøre henne til Dalsbergstien hospits i Oslo, hvor hun bor. Sammen med kjæresten kontaktet hun politiet, og bevæpnede politistyrker rykket ut til hospitet ved 8.30-tida i går morges. Politifolkene gjennomgikk alle rom på hospitset, men gjerningsmannen hadde greid å rømme før politiet ankom.

Jenta dro selv til voldtektsmottaket ved legevakta.

Veldig sliten

Hun var veldig sliten og preget av voldtekten, men etter forholdene var hun i bra fysisk form. Hun anmeldte voldtekten til politiet rett før klokka to i går ettermiddag. Det var ingen vitner, og politiet har ingen mistenkte, men på bakgrunn av kvinnens detaljerte forklaring har politiet en god beskrivelse av gjerningsmannen.

Godt signalement

Aarsheim vil ikke si om gjerningsmannen og offeret kjente hverandre fra før. Han ønsker heller ikke å si hvor mange politifolk som jobber med saken, men han håper og tror på en snarlig løsning.

- Vi har fått et godt signalement av voldstektsmannen. Han er om lag 30 år, 180 centimeter høy. Mannen er nesten skallet, men har noe tynt, lyst hår med rødskjær. Han har rundt ansikt, er kraftig med kulemage og har fregner. Mannen var iført blå shorts og hvit T-skjorte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer