Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21-åringen funnet død

Den 21 år gamle gutten som har vært savnet siden langfredag, ble funnet død i bilen sin i dag. Dødsårsaken er ikke klarlagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble funnet omkommet i en bil som hadde kjørt av veien øst for Glomfjord.

Ikke identifisert

- Vi er sikre på at det er den savnede 21-åringens bil. Mannen som ble funnet omkommet i bilen kan være 21-åringen, men han er ennå ikke formelt identifisert, opplyser politiavdelingssjef Åge Larsen ved Bodø politistasjon til NTB.

Den formelle identifiseringen vil trolig først skje tirsdag, opplyser politiet.

Stupbratt

21-åringen fra Glomfjord i Meløy kommune i Nordland ble sist sett da han forlot en fest ved 4-tiden natt til langfredag. Han kjørte fra festen i en sølvgrå Audi 80 personbil, og det er denne bilen som nå er funnet i Fykan innerst i Glomfjorden.

- Vi fikk melding klokka 15.30 søndag om at en person hadde sett bilspor som kunne tyde på at en bil hadde kjørt av veien. Da vi undersøkte stedet nærmere ble bilen funnet inne i en såkalt overflomstunnel, sier Åge Larsen.

Stedet der bilen har kjørt av veien er stupbratt. Ifølge politiet er det 60 meter rett ned. Bilen var verken synlig fra veien eller lufta. Det forklarer hvorfor den ikke er blitt oppdaget av et Sea King-helikopter som har deltatt i letingen.

Det skal ha vært bare veier på stedet da bilen kjørte ut.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!