Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21-års forvaring for overlagt drap på samboer

Yasin Jabr ble i ankesaken i Gulating lagmannsrett fredag dømt til 21 års forvaring for å ha kjørt ned og så rygget over sin samboer 27. juli 2001.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 42 år gamle Yasin Jabr er kjent skyldig i overlagt drap på samboeren Hanne Kristine Olsen (29) og for overlagt drapsforsøk på parets tre uker gamle barn og den drepte samboerens tante.

Jabr kjørte ned Hanne Kristine Olsen på en parkeringsplass i Olsvikåsen i Bergen og rygget over henne minst en gang. Bilen traff også barnevognen med parets tre uker gamle datter. Spedbarnet ble påført skallebrudd, knusningsskader i hodet og hjerneblødning. Disse skadene må hun slite med resten av livet, og medisinsk sakkyndige har anslått at hun beste fall vil være 40 prosent medisinsk invalid.

Både i tingretten og lagmannsretten har de sakkyndige slått fast at det er stor fare for Jabr vil kunne gjøre nye handlinger, spesielt overfor kvinner.

<B>SKYLDIG I OVERLAGT DRAP: </B>42 år gamle Yasin Jabr er kjent skyldig i overlagt drap på samboeren Hanne Kristine Olsen (29) og for overlagt drapsforsøk på parets tre uker gamle barn og samboerens tante.<br>Foto: Privat