21 horekunder må i vitneboksen

Fikk frastjålet bankkorten under sexakten.

DYR SEX: De prostituerte lurte kundene innom minibanken før de endte opp i en leilighet for å ha sex. Foto: Torbjørn Grønning
DYR SEX: De prostituerte lurte kundene innom minibanken før de endte opp i en leilighet for å ha sex. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne (23) og en mann (38) fra Nigeria er tiltalt for å ha stjålet bankkortene fra til sammen 24 horekunder. Tyveriene skjedde mens mennene hadde sex med nigerianske prostituerte i en leilighet i Trondheimsveien 64 i Oslo.

De tiltalte har fra oktober 2007 til oktober 2008 tatt ut til sammen 236 000 i kontanter på horekundenes bankkort. Det største enkeltuttaket fra en kundes konto er på 31?800 kroner. Dette beløpet kommer i tillegg til det kunden betalte for sexkjøpet. Kvinnen og mannen har erkjent de faktiske forhold i politiavhør.

De prostituerte plukket opp kundene ved Egertorget, og fulgte dem til en minibank. Mens kundene, ofte beruset, hevet penger, klarte den prostituerte å merke seg koden. Deretter gikk turen til Trondheimsveien.

Overrasket 23-åringen skal ved en rekke anledninger ha stjålet bankkort, gått til nærmeste minibank, og tatt ut betydelige beløp. I mange tilfeller har dette skjedd sammen med 38-åringen. Han ventet ved minibanken. Dette angivelig for at kvinnen ikke torde heve penger alene.

Etter at pengene var tatt ut, gikk kvinnen tilbake til leiligheten, og la bankkortet tilbake i mannens lommebok. Kundene merket ikke at kortet hadde vært misbrukt, før de skulle betale for drosja hjem eller når de skulle bruke kortet neste dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer