Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

21 passasjerer flyktet fra brennende buss

E18 ved Sjølyst i Oslo stengt på grunn av dramatisk bussbrann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sjåføren og 21 passasjerer måtte flykte da expressbussen de satt i begynte å brenne på E18 ved Sjølyst i kveld. 

- Først kom det voldsom røyk ut av bussen, deretter begynte den å brenne før jeg til slutt hørte en liten eksplosjon, sier Mariam Jalal til Dagbladet.no

Hun var øyenvitne til hendelsen på Skøyen, like ved Bygdøylokket. Sjåføren evakuerte passasjerene, som ble eskortert videre i en annen buss.

- E18 er stengt i begge retninger. Sjåføren og alle passasjerene kom seg ut av bussen uten skader, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Bussen kom kjørende mot Oslo da passasjerer reagerte på røykutvikling i bussen. Bussen fra Firda Billag kjører i rute mellom Oslo og Sogn og Fjordane.

- Bussen er totalskadd, men brannvesenet fikk slokket brannen såpass tidlig at bagasjen i bunn av bussen var uskadd. Passasjerene fikk derfor med seg denne før de kunne fortsette turen i en annen buss, opplyser Belle.

All trafikk dirigeres nå via sideveier på stedet. Bergningsmannskapene jobber nå med å få fjernet vraket. Politiet forventer at veien vil holdes stengt fram til 22.30-tida.

Flere trailere måtte parkere på E18, de kom seg ikke under jernbanebroen på Skøyen.

VRAK: Flammene stod ut fra motorrommet og spredte seg raskt til resten av bussen. Foto: Sondre Midthun
VRAK: Flammene stod ut fra motorrommet og spredte seg raskt til resten av bussen. Foto: Sondre Midthun Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling