21 passasjerer flyktet fra brennende buss

E18 ved Sjølyst i Oslo stengt på grunn av dramatisk bussbrann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sjåføren og 21 passasjerer måtte flykte da expressbussen de satt i begynte å brenne på E18 ved Sjølyst i kveld. 

- Først kom det voldsom røyk ut av bussen, deretter begynte den å brenne før jeg til slutt hørte en liten eksplosjon, sier Mariam Jalal til Dagbladet.noHun var øyenvitne til hendelsen på Skøyen, like ved Bygdøylokket. Sjåføren evakuerte passasjerene, som ble eskortert videre i en annen buss.

- E18 er stengt i begge retninger. Sjåføren og alle passasjerene kom seg ut av bussen uten skader, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Bussen kom kjørende mot Oslo da passasjerer reagerte på røykutvikling i bussen. Bussen fra Firda Billag kjører i rute mellom Oslo og Sogn og Fjordane.

- Bussen er totalskadd, men brannvesenet fikk slokket brannen såpass tidlig at bagasjen i bunn av bussen var uskadd. Passasjerene fikk derfor med seg denne før de kunne fortsette turen i en annen buss, opplyser Belle.

All trafikk dirigeres nå via sideveier på stedet. Bergningsmannskapene jobber nå med å få fjernet vraket. Politiet forventer at veien vil holdes stengt fram til 22.30-tida.Flere trailere måtte parkere på E18, de kom seg ikke under jernbanebroen på Skøyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer