21 000 for frakt av lik

Begravelsesagent Aage Nakken kjørte en død mann til dobbel pris av hva flyfrakt kunne ha kostet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KLEPP (Dagbladet): Etter farens død føler Arild Sletta (35) seg lurt og misbrukt av Aage Nakken. I tillegg til å fronte Rauma begravelsesbyrå er Nakken en profilert kommune- og fylkespolitiker for Fremskrittspartiet i Møre og Romsdal.

I retten

Nakken har på sin side saksøkt elektrikeren fra Jæren, fordi han nekter å betale hele regningen. Saken skal behandles i Jæren tingrett 5. oktober.

I fjor sommer ble den utflyttede jærbuen Rolf Sletta (61) plutselig syk og døde. I all hast måtte sønnen Arild dra til Rauma i Romsdal. Der hyret han det lokale begravelsesbyrået, en familiebedrift som drives av Aud og Aage Nakken. Kista skulle sendes tilbake til Jæren, hvor faren skulle begraves.

-  Aud Nakken avviste flytransport med en gang. Det ville bli altfor dyrt, sa hun. Jeg fikk beskjed om at biltransport ville bli rimeligst, og godtok det. Jeg stolte på begravelsesbyrået og var dessuten i sjokk, ettersom dette ble avtalt bare timer etter dødsfallet, forteller Arild Sletta. Han vil ikke bli avbildet i avisa.

Sletta mener at ekteparet Nakken anbefalte biltransport fordi de likevel skulle til Bergen i konfirmasjonsselskap. Nakken fortalte en annen begravelsesagent at langturen passet ypperlig i så måte. Agenten bekrefter overfor Dagbladet at han skal vitne om dette i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer