Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

215 nordmenn nødlandet på Gran Canaria

Fikk problemer med den ene motoren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et fly med 215 Star Tour-gjester måtte tirsdag ettermiddag nødlande på Gran Canaria etter at det oppsto problemer med den ene motoren.

Feriegjestene skulle hjem fra Lanzarote klokken 14.20 norsk tid tirsdag. Etter en kort flytur måtte flyet, en Boeing 757 med plass til 235 passasjerer, foreta en kontrollert nødlanding på flyplassen i Las Palmas på Gran Canaria.

Flyet fra Tou Fly Nordic med flightnummer BLX 272 fikk en feil på den ene av motorene og måtte gå ned på flyplassen i Las Palmas klokken 15.37 norsk tid. Alt står bra til med passasjerene og alle er rolige. De har fått informasjon fra vårt personale på flyplassen, opplyser pressetalskvinne Lena Petersson i Star Tour til NTB.

De 215 norske feriegjestene skulle egentlig ha landet på Oslo Lufthavn Gardermoen klokken 19.35.

Det er usikkert når de kan komme seg videre fra Las Palmas. Teknikere skal se på flyet, og vi jobber med løsninger for å få passasjerene hjem til Norge. Vi vet foreløpig ikke om de må tilbringe natten på Gran Canaria, sier Petersson.

(©NTB)