22 år gamle Alexandra Mezher ble knivdrept. Mindreårig asylsøker siktet for drap

- Hun var en engel, sier familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ved 8-tiden mandag fikk politiet i Sverige melding en knivepisode i en bolig for enslige mindreårige asylsøkere Mölndal utenfor Gøteborg.

I kveld melder Expressen om at en 22 år gammel kvinne ved navn Alexandra Mezher som jobbet ved institusjonen er drept.

En 15 år gammel gutt er pågrepet og siktet for drap i saken. Han skal ha blitt holdt fast av to andre beboere inne i boligen da politiet kom til stedet, bekrefter pressetalsmann Crister Fuxborg til Dagbladet.Avdøde skal kun ha jobbet på mottaket i en måned da hun ble drept. Hun ble ført til Sahlgrenska universitetssykehus, men ble erklært død klokka 11.50 i dag.

- Kvinnen som ble ført til Sahlgrenska universitetssykehus har døde i formiddag på grunn av skadene hun fikk. De pårørende er informert, sa Christer Fuxborg tidligere i dag, ifølge Expressen.

Den svenske avisa har vært i kontakt med avdødes familie.

- Dette er så forferdelig. Hun var et menneske som ville gjøre noe godt, som ville være dyktig i det hun drev med. Så ble hun drept på jobb, sier en av hennes kusiner til Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer