Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

22 år gamle Alexandra Mezher ble knivdrept. Mindreårig asylsøker siktet for drap

- Hun var en engel, sier familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 8-tiden mandag fikk politiet i Sverige melding en knivepisode i en bolig for enslige mindreårige asylsøkere Mölndal utenfor Gøteborg.

I kveld melder Expressen om at en 22 år gammel kvinne ved navn Alexandra Mezher som jobbet ved institusjonen er drept.

En 15 år gammel gutt er pågrepet og siktet for drap i saken. Han skal ha blitt holdt fast av to andre beboere inne i boligen da politiet kom til stedet, bekrefter pressetalsmann Crister Fuxborg til Dagbladet.

Avdøde skal kun ha jobbet på mottaket i en måned da hun ble drept. Hun ble ført til Sahlgrenska universitetssykehus, men ble erklært død klokka 11.50 i dag.

- Kvinnen som ble ført til Sahlgrenska universitetssykehus har døde i formiddag på grunn av skadene hun fikk. De pårørende er informert, sa Christer Fuxborg tidligere i dag, ifølge Expressen.

Den svenske avisa har vært i kontakt med avdødes familie.

- Dette er så forferdelig. Hun var et menneske som ville gjøre noe godt, som ville være dyktig i det hun drev med. Så ble hun drept på jobb, sier en av hennes kusiner til Expressen.

- Vi har mistet en engel, legger kusinen til på vegne av resten av familien.

Nå etterforsker politiet hendelsesforløpet på mottaket. Til sammen syv personer er pågrepet i saken.

- Det er ennå veldig uklart hva som har hendt. Vi jobber med tekniske undersøkelser og har bare fått gjennomført korte intervjuer med de pågrepne. Dette på grunn av behov for tolk. Vi kommer til å gjennomføre grundigere intervjuer i morgen, sier politiet til Dagbladet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!