22-årig IT-millionær kjøpte Tele-Tormods leilighet

Tormod Hermansen rakk knapt å flytte inn luksusleiligheten i Stockholm før han måtte ut. Nå er solgt for 12 millioner kroner - samme pris som den ble kjøpt for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hermansens 200 kvadratmeter store leilighet midt i Strandvägen er solgt. Den fornøyde kjøperen er den 22 år gamle svenske IT-millionæren Johannes Bertop.

IT-kjendis

Han solgte sitt IT-firma WinEasy for 150 millioner kroner og er blitt symbolet på den svenske IT-drømmen. Firmaet startet han som 17-åring på foreldrenes navn. Forretningsideen var så enkel som å selge internettilgang for en tredjedel av prisen til Telia og Tele2. Nettopp derfor er det nye huskjøpet spesielt:

- Det er litt stilig at det Hermansens leilighet. Men jeg kjøper ikke en leilighet for å bo i samme gate som Björn Borg, Per Gessle og Dolph Lundgren sier Bertorp til Aftonbladet i dag.

Var selv på visning

Leiligheten ble kjøpt av Telia/Telenor i fjor høst slik at Hermansen skulle ha et sted å bo når han skulle regjere konsernet fra Stockholm. Hermansen selv valgte ut den staselige leiligheten som hadde en prislapp på 12 millioner kroner. Adressen kostet mer enn kvadratmeterne da han plukket ut sitt nye hjem.

-Jeg vet ikke hvor mange rom det er i leiligheten, men etter norske forhold er det en mindre leilighet. Tre-fire rom kanskje, sa Hermansen til Dagbladet.

I tillegg skulle den pusses opp for ytterligere to millioner kroner. Dette ekstraarbeidet har trolig ikke kommet igang før kåken ble lagt ut på salg igjen.

WinEasys hjemmeside