Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

22-åring gjemte seg i en innsjø etter innbruddsforsøk. Der ventet en 3,3 meter lang alligator

Ble spist under politijakt.

MØTTE PÅ DENNE:  Brevard County Sheriff's Office har lagt ut dette bildet av alligatoren de mente drepte den antatte innbruddstyven. Foto: Politiet
MØTTE PÅ DENNE: Brevard County Sheriff's Office har lagt ut dette bildet av alligatoren de mente drepte den antatte innbruddstyven. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 22-åringen ble jaktet på av store politistyrker da han ble spist av en 3,3 meter lang alligator i Barefoot Bay i Florida.

Ifølge politiet hadde 22-åringen fortalt kjæresten at han skulle ut og begå innbrudd denne kvelden, skriver Sky News. Naboer la merke til to menn som snek seg rundt i villastrøket i svarte klær og ringte politiet.

Da politiet kom til nabolaget, la de to mennene på sprang. 22-åringen ringte ifølge politiet kjæresten og sa at han lå lavt.

Så ble det stille.

Noen dager seinere ble liket funnet i en dam i nærheten, ved siden av en 3,3 meter lang alligator. Etter å ha åpnet opp alligatoren, opplyser politiet at de fant bevis for at den hadde spist 22-åringen.

- Han gikk sikkert ned i innsjøen for å gjemme seg fra politiet og hunden, og møtte så på alligatoren, sier Tod Goodyear ved politiet i Brevard County til avisa Baynews.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media