22-åring meldte seg som natteravn-voldsmann

Overfalt 61 år gammel kvinne.

OVERFALT: En kvinnelig natteravn natt overfalt av to personer i Moss sentrum. To er nå pågrepet. MMS-foto: 2400/Knut Michael Haugland.
OVERFALT: En kvinnelig natteravn natt overfalt av to personer i Moss sentrum. To er nå pågrepet. MMS-foto: 2400/Knut Michael Haugland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann har meldt seg som gjerningsmannen bak volden mot den kvinnelige natteravnen i Moss natt til søndag, opplyser politiet.

Politiet har dermed gått til ytterligere en pågripelse i saken der en natteravn ble utsatt for vold i Moss sentrum natt til søndag 15. mars.

- Vedkommende valgte selv å melde seg for politiet. Han møtte ved politivakten klokken 19 tirsdag kveld og fortalte at han var gjerningsmannen i voldssaken, opplyser kriminalsjef Jan Pedersen ved Moss politistasjon i en pressemelding.

Den 22 år gamle mannen er norsk statsborger, men kommer fra det tidligere Jugoslavia. Han bor i Halden og er i familie med den andre siktede i saken. 22-åringen er tidligere domfelt for vold.

- Det gjenstår fortsatt avhør av siktede og vitner i saken, sier Pedersen. Siktelsen mot mannen som er pågrepet for medvirkning opprettholdes.

Den kvinnelige natteravnen (61) ble slått ned og sparket i hodet mens hun lå nede. Voldsepisoden skjedde rundt klokken 2 utenfor utestedet Lucky & Børsen i Moss sentrum.


(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer