Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet aksjon på kino i Molde

22-åring pågrepet under aksjon ved Molde kino. - Han er godt kjent av politiet

Ble pågrepet med skuddsikker vest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Molde kino ble evakuert i forbindelse med en væpnet politiaksjon torsdag kveld. En 22 år gammel norsk er pågrepet og sitter i arresten. Han er godt kjent av politiet.

- Mannen er ikke bosatt i distriktet vårt, men han er kjent for politiet både her og andre steder. Han er domfelt for volds- og narkotikaforbrytelser, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv i Molde til Romsdals Budstikke.

- Han satte igjen en ryggsekk i kinolokalet og var iført en skuddsikker vest. Ransaking av person og sekk avstedkom ingen funn av våpen eller andre farlige gjenstander, sa operasjonsleder Ole Wulvik om aksjonen som ble gjennomført ved 21.30-tiden torsdag kveld.

Wulvik sier politiet har forståelse for at hendelsen kan virke dramatisk for dem som opplevde den. Den pågrepne skal avhøres fredag.

Noe motiv for mannens atferd er foreløpig ikke kjent.

Lokalavisa Romsdals Budstikke har snakket med to personer som var i kinosalen. De opplevde ingen stor dramatikk, skriver avisa.

- Vi hørte at det var noe uro ved døra litt ute i filmen, men vi satt i salen og så filmen ferdig. Da vi kom ut fra salen, så vi en del politi og at en mann ble ført ut, sier en av dem til avisa.