22-åring tatt

En 22 år gammel kvinne er pågrepet for å ha kjørt på tre skoleelever med en stjålet bil og stukket av i Larvik i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
 • Kjørte på tre ungdommer - stakk fra stedet

  Kvinnen er mistenkt for å ha kjørt på tre elever fra Hedrum ungdomsskole med en stjålet bil og deretter stukket av. - Kvinnen ble pågrepet i Larvik klokka 18.10 mandag. Hun sitter i avhør, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

  22-åringen er foreløpig siktet for heleri, men politiet tror det var kvinnen som kjørte på elevene og stakk av. Aronsen vil ikke si noe om hva 22-åringen har forklart i avhør.

  De tre 13 år gamle jentene ble ikke alvorlig skadd i ulykken, men ble likevel brakt til Larvik sykehus. Ifølge politiet fikk den ene av jentene et brudd i skulderen, de to andre jentene fikk lettere skader. Alle tre ble utskrevet fra sykehuset mandag ettermiddag.

  Politiet fikk melding om ulykken klokka 10.25 mandag.Påkjørselen skjedde 7 meter fra et fotgjengerfelt i forbindelse med storefri på skolen.

  Politiet lette mandag etter en mørk Chrysler Voyager med knust frontrute og en firmalogo på siden. Utpå ettermiddagen ble bilen funnet av Viking redningstjeneste i Fiskeveien i Larvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer