22-åring tatt

En 22 år gammel kvinne er pågrepet for å ha kjørt på tre skoleelever med en stjålet bil og stukket av i Larvik i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Kjørte på tre ungdommer - stakk fra stedet

  Kvinnen er mistenkt for å ha kjørt på tre elever fra Hedrum ungdomsskole med en stjålet bil og deretter stukket av. - Kvinnen ble pågrepet i Larvik klokka 18.10 mandag. Hun sitter i avhør, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

  22-åringen er foreløpig siktet for heleri, men politiet tror det var kvinnen som kjørte på elevene og stakk av. Aronsen vil ikke si noe om hva 22-åringen har forklart i avhør.

  De tre 13 år gamle jentene ble ikke alvorlig skadd i ulykken, men ble likevel brakt til Larvik sykehus. Ifølge politiet fikk den ene av jentene et brudd i skulderen, de to andre jentene fikk lettere skader. Alle tre ble utskrevet fra sykehuset mandag ettermiddag.

  Politiet fikk melding om ulykken klokka 10.25 mandag.Påkjørselen skjedde 7 meter fra et fotgjengerfelt i forbindelse med storefri på skolen.

  Politiet lette mandag etter en mørk Chrysler Voyager med knust frontrute og en firmalogo på siden. Utpå ettermiddagen ble bilen funnet av Viking redningstjeneste i Fiskeveien i Larvik.

  Bilen hadde preg av å ha vært innblandet i en påkjørsel og stemte med beskrivelsen. Det viste seg at den var meldt stjålet i Sandefjord 22.desember. Videre undersøkelser av bilen og vitneforklaringer førte til pågripelse av 22-åringen.

  (NTB)

PÅKJØRT: De tre 13 år gamle jentene ble ikke alvorlig skadd.