Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

22-åringen avhøres igjen

NITTEDAL (Dagbladet): Politiet sier at opplysningene fra det 22-årige politivitnet som ble intervjuet i Dagbladet i går, er svært interessante. - Her må vi foreta nye avhør, sier politiinspektør Jon Letnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen sa i Dagbladet i går at han trodde han visste hvem som sto bak drapet på drosjesjåfør Thomas Knutsen (24).

Han fortalte dette om sin egen forbindelse med Thomas Knutsen: - Han var sjåfør for meg, og venn.

Om seg selv sa han: - Jeg lever av organisert kriminalitet og er leder for en gjeng.
I tillegg fortalte mannen at han var i Nittedal drapsnatta.

Nå vil politiet ha nye samtaler med 22-åringen.

Flere vitner

Politiet starter også det møysommelige arbeidet med å analysere data fra andre telefoner enn dem Thomas Knutsen (24) hadde med seg den natta han ble drept.

En av de fem personene som politiet har ønsket snakke med, har meldt seg.
Vitnet som politiet etterlyste - mannen med skjegg - hadde blitt observert bærende på en sekk eller en bag ved Gamle Glitrevei kl 04.35 natta Knutsen ble drept i sin drosje.

I går sto ett av de mest sentrale vitnene fram i Dagbladet og fortalte at han på drapsnatta hadde vært i kontakt med den drepte Thomas Knutsen. Han sa også at han befant seg i Nittedal da drapet skjedde.

- Interessant

- Opplysningene som vitnet gir, er åpenbart interessante for oss, sier politiinspektør Jon Letnes ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Han forteller at i løpet av gårsdagen innhentet politiet flere rettslige kjennelser fra Nedre Romerike forhørsrett, blant annet til å se nærmere på samtaler fra andre telefoner enn dem Thomas Knutsen hadde med seg i drosjen på den skjebnesvangre turen.
Politiet bekrefter at de er overrasket over opplysningene som 22-åringen ga til Dagbladet.

170 tips

Lensmannsfullmektig Bjørn Bratteng ved Nittedal lensmannskontor sa ved 23-tida i går at politiet så langt har mottatt 170 tips i saken. Om lag 100 personer er avhørt.

- Det begynner å bli mye informasjon som vi må systematisere og vurdere, sier Bratteng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media