22 personer siktet for trygdebedrageri i Rogaland

Tatt etter massiv politiaksjon.

STORAKSJON: Politiet foretok ransakelser på i alt 25 adresser i Stavanger-området. Aksjonen er et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland politidistrikt og Nav. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
STORAKSJON: Politiet foretok ransakelser på i alt 25 adresser i Stavanger-området. Aksjonen er et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland politidistrikt og Nav. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet gjennomførte aksjonen mot personer som mistenkes å ha mottatt trygdeytelser som enslige forsørgere, selv om de har vært samboere. Aksjonen pågikk over to dager og til sammen 22 personer ble pågrepet. Alle er siktet for bedrageri eller grovt bedrageri, skriver Rogaland politidistrikt i en pressemelding.

- Vi mistenker at disse parene har bodd sammen samtidig som barnemor mottar trygdeytelser som enslige forsørger, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Rogaland politidistrikt.

Politiet foretok ransakelser på i alt 25 adresser i Stavanger-området. Aksjonen er et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland politidistrikt og Nav.

(NTB)