22 siktet etter narkofunn hos lærer

Etter at politiet i Sarpsborg avslørte en kvinnelig lærer som solgte narkotika, er 22 mennesker siktet for kriminelle handlinger. Politiet har også gjort flere betydlige narkotikabeslag i Østfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kvinnelige læreren, som ble løslatt fra varetekt for noen dager siden må svare for mange alvorlige narkoanklager, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Hun er siktet for kjøp av tilsammen 260 gram amfetamin, 20 gram kokain, 30 ecstasy-tabletter og 25 gram hasj. Kvinnen skal også ha oppbevart og solgt stoffer.

Nettverk

Politiet mener de også har pågrepet og siktet personer som har vært rangert høyere opp i salgsleddet i narkotikaringen kvinnen var en del av.

Blant annet skal politiet ha pågrepet lærerens leverandør, en mann fra Fredrikstad. Han er siktet for befatning med 400 gram amfetamin, og han har erkjent det han er siktet for, skriver avisen.

Politiets mange pågripninger har raskt ført til nye arrestasjoner. Tilsammen seks personer er varetektsfengslet som følge av læreren som ble avslørt. Og stadig flere salgsledd blir avslørt. En kvinne, som er tilknyttet et utested i Sarpsborg, ble tatt med et større parti amfetamin i bilen sin. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad har ikke kvinnen noen forbindelse til læreren, men politiet kom på sporet av henne som følge av lærer-saken.

Politiet tror omfanget av saken er enda større, og utelukker ikke flere pågripelser og alvorligere siktelser. Politiet ønsker nå å avsløre folk høyere opp i narkosystemet i Østfold.