Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

23-åring forsvunnet til sjøs. Tre menn siktet for uaktsomt drap

Mannen forsvant på sjøen utenfor Vesterålen i forrige uke.

LETEAKSJON: Redningsskøyta «Knut Hoem» har de siste dagene lett etter den savnede 23-åringen. Foto: Redningsselskapet
LETEAKSJON: Redningsskøyta «Knut Hoem» har de siste dagene lett etter den savnede 23-åringen. Foto: Redningsselskapet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til fredag i forrige uke ble en mann i tjueåra meldt savnet etter at en fritidsbåt hadde kantret utenfor Vesterålen i Nordland.

Nå er tre personer siktet for uaktsomt drap eller for å ha etterlatt en person i hjelpesløs tilstand etter forsvinningen.

Det har pågått et stort søk etter mannen, mens de tre andre mennene ble reddet opp av vannet natt til fredag.

De tre ble pågrepet tirsdag og vil bli fremstilt for varetektsfengsling i dag. De er siktet for uaktsomt drap og/eller å ha hensatt savnede i en hjelpeløs tilstand, eller medvirkning til dette.

Søket etter mannen fortsetter.

Til sammen fire personer i to båter gikk ut fra Øksnes Vestbygd natt til fredag denne uka rundt klokka to. Det var to mann i hver småbåt, skriver NRK. Politiet fikk melding fra Hovedredningssentralen klokka 0540 om at en person skulle ha falt over bord fra en småbåt like nord for Tindsøya i Vesterålen.

Saken oppdateres