23-åring har erkjent overgrep mot 13 barn

Men politiet kjenner ikke identiteten til tre av barna.

BARNEHAGEANSATT: Den overgrepssiktede 23-åringen jobbet i en barnehage helt fram til han ble pågrepet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BARNEHAGEANSATT: Den overgrepssiktede 23-åringen jobbet i en barnehage helt fram til han ble pågrepet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 23 år gammel mann ble pågrepet på Munkelia T-banestasjon 9. oktober i år, mistenkt for å begått overgrep mot en rekke barn i Oslo og Bærum.

Han har i avhør erkjent overgrep mot 13 barn, hvorav bare ti er identifisert. Det ble tidligere opplyst at han kunne ha antastet så mange som 30 barn.

- Av de 30 barna er det ti som er utsatt for seksuelle handlinger, som gjelder beføling. I tillegg er det en mengde barn som har vært vitner, sier avsnittsleder Kari-Janne Lid ved Sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til Dagbladet.  

Overgrep i heis Overgrepene eller forsøk på overgrep har funnet sted i områdene Grindbakken, Huseby og Eiksmarka — i tillegg til Ullevål Hageby, Kalbakken og Lambertseter. Ofrene er jenter i alderen 8-11 år.  

I tillegg har mannen opplyst at han skal ha begått seksuelle handlinger mot ytterligere tre barn. Disse forholdene er ikke er anmeldt, og politiet har heller ikke har klart å identifisere ofrene.  

- Disse forholdene har for politiet tidligere vært ukjent. Det gjelder forhold ved Grorud T-banestasjon. Her har han vært inne i ulike oppganger, og også inne i en heis hvor han har begått overgrep, sier Lid.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer