23-åring og hans lillebror fengslet i fire uker

Etter Holmlia-drapet.

OMFATTENDE ETTERFORSKNING: Kriminalteknikere jobbet i går og i dag i leiligheten der en av de drapssiktede brødrene bodde.
Foto: Øistein Norum Monsen
OMFATTENDE ETTERFORSKNING: Kriminalteknikere jobbet i går og i dag i leiligheten der en av de drapssiktede brødrene bodde. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 23 år gammel mann ble i dag besluttet fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, medieforbud og isolasjon overfor medsiktede i Oslo tingrett etter drapet på Holmlia i Oslo som ble oppdaget i går morges.

Også 23-åringens lillebror er pågrepet og siktet i saken, men har allerede samtykket til fire ukers varetektsfengsling og skal ikke møte i retten.

Kan ha flyttet offeret Politiet jobbet i går ut fra at den unge mannen kan ha blitt drept eller alvorlig skadet i en leilighet som disponeres av den ene siktede, før han altså ble funnet død i ei grøft ved en gangsti rundt 250 meter fra den aktuelle boligen.

I går fant politiets kriminalteknikere blant annet det som framstår som blodspor flere steder ved inngangspartiet til leiligheten. Boligen tilhører faren til de nå drapssiktede brødrene, men faren var bortreist da drapet skjedde.

I formiddag ville ikke politiet gå ut med ytterligere opplysninger om hendelsesforløp eller motiv fordi den drepte ennå ikke var formelt identifisert. Det skal imidlertid ikke være reell tvil om hvem offeret er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.