Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

23-åring pågrepet etter terroren i Manchester

Politiet bekrefter at de har pågrepet en mann i 20-åra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MANCHESTER / OSLO (Dagbladet): Politiet i Manchester har pågrepet en 23 år gammel mann i forbindelse med gårsdagens terrorangrep.

Det melder politiet selv på Twitter.

Annet enn å si at pågripelsen er i forbindelse med gårsdagens hendelse, har ikke Manchester-politiet kommet med noen ytterligere detaljer om hvilken rolle de mener mannen kan ha hatt.

22 drept

22 personer ble drept, deriblant barn, og 59 personer ble skadet etter at en bombe gikk av i Manchester sentrum like før klokka 23.30 i går kveld.

Det britisk politiet antar at bomben var hjemmelaget. Den ble detonert av en gjerningsperson i fojaéområdet til Manchester Arena.

Der var det en rekke konsertgjengere som var i ferd med å forlate arenaen, som rommer rundt 20 000 personer, etter en konsert med den populære artisten Ariana Grande.

Mange av publikummerne var barn og ungdom.

Selvmordsbomber

Selve angrepet skal ifølge politisjef Ian Hopkins ha blitt utført av én person, det politiet mener er en mann.

- Mannen bar en hjemmelagd sprengladning som ble utløst og som forårsaket denne grusomheten, sa politisjefen i Manchester, Ian Hopkins under en pressekonferanse mandag morgen, ifølge The Guardian.

Ingen har til nå tatt på seg skylda for det politiet nå mener var et terrorangrep. Identiteten til den angivelige selvmordsbomberen eller motivet hans er ikke kjent.

Dagbladet oppdaterer saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!