Terror Manchester:

23-åring pågrepet i forbindelse med terroren: - Han smilte

Kaféeier Majid Bovim så pågripelsen av 23-åringen i Manchester.

SÅ PÅGRIPELSEN: Kafeeieren Majid Bovim ble vitne til pågripelsen av den 23 år gamle mannen. Foto: Øistein Norum Monsen
SÅ PÅGRIPELSEN: Kafeeieren Majid Bovim ble vitne til pågripelsen av den 23 år gamle mannen. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Majid Bovim (54) driver kafeen Cafe Metro i Chorlton, et boligområde sør i Manchester. Rundt klokka 12.00 i dag fikk ble han plutselig oppmerksom på høye skrik og rop i den rolige, men trafikkerte gata utenfor butikken.

På andre siden av gata ble en 23 år gammel mann pågrepet av sivilt og væpnet politi i forbindelse med gårsdagens terrorangrep mot Manchester Arena, der minst 22 mennesker ble drept.

- Jeg sto og jobbet på kjøkkenet da jeg hørte høye skrik utenfor. Jeg hoppet ut for å se hva som foregikk og så noen rope mens da la noen i bakken, forteller Bovim til Dagbladet.

- Smilte

Han forteller at det var rundt seks polititfolk som pågrep mannen, som kaféeiren beskriver som relativt kort av vekst. Han forteller at en politimann var bevæpnet med automatvåpen, mens andre hadde elektrosjokkvåpen.

- Han smilte da han ble pågrepet, sier Bovim til Dagbladet.

Beboere i Chorlton beskriver overfor Dagbladet området som et rolig og vennlig multikulturelt nabolag, og gatene kryr av små butikker.

22 personer ble drept, deriblant barn, og 59 personer ble skadet etter at en bombe gikk av i Manchester sentrum like før klokka 23.30 i går kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer