Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

2,36 meter lang!

Asias høyeste kvinne tvunget til å jobbe som sirkusartist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Yao Defen (34) må innfinne seg med å jobbe på sirkus. Sjefen hennes tvinger henne til å opptre til tross for at den enorme høyden gir henne store kroppslige smerter, skriver The Epoch Times.

Med sine 236 centimeter over havet er Defen Asias desidert høyeste kvinne. Hun veide bare 2,8 kilo ved fødselen, og lite tydet da på at hun skulle bli en av verdens høyeste mennesker. I dag veier hun 180 kilo.

I ti år har Yao Defen blitt tvunget til å vise seg fram i manesjen i et nummer med en hårete hulemann og dansende bjørner. All reisingen fra sted til sted har gitt henne sterke smerter nederst i ryggen som hindrer henne i å få sove. Hennes største ønske nå er å få komme til sykehus for helseundersøkelse.

ASIAS HØYESTE: Yao Defen (34) fra Kina er 236 centimeter lang. Hun jobber som sirkusartist. Foto:Scanpix
ASIAS HØYESTE: Yao Defen (34) fra Kina er 236 centimeter lang. Hun jobber som sirkusartist. Foto:Scanpix Vis mer
<B>SIRKUS:</B> 34 år gamle Yao Defen fra Kina tvinges til å vise fram sin 2,36 meter lange kropp på sirkus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling