24 000 kyllinger brant inne

Fjøsbrann i Skaun i Sør-Trøndelag.

24 000 KYLLINGER BRANT INNE: 
Brannmannskaper i arbeid på branntomta der 24000 kyllinger gikk tapt da et fjøs på gården Husaby i Skaun kommune i Sør-Trøndelag brant ned til grunnen i kveld.
Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix
24 000 KYLLINGER BRANT INNE: Brannmannskaper i arbeid på branntomta der 24000 kyllinger gikk tapt da et fjøs på gården Husaby i Skaun kommune i Sør-Trøndelag brant ned til grunnen i kveld. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ankom 24.000 nye kyllinger et fjøs i Skaun i Sør-Trøndelag. Tirsdag kveld døde alle i en brann.

- Bygget, som er seks-sju år gammelt, er overtent og kommer til å brenne ned, sier operasjonsleder Erling Landrø i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

- Det brenner fra taket, og bygningen vil nok brenne ned til grunnen. 24 000 nye kyllinger ble satt inn i går, og alle har brent opp. Vi kjenner ikke til at noen av dem ble reddet fra flammene, sier han.

Brannvesenet skjermer nabobygningene på gården, men det skal ikke være fare for at ilden sprer seg fordi fjøset ligger en god del meter unna.

Fjøset var nytt og moderne, og hadde vannboren varme i gulvet. Det er foreløpig for tidlig å si hva som er årsaken til brannen.

(NTB)