Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 24-åring knivstakk familie

Fikk kjeft for å plukke i kalkunen med fingrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det blodige familiedramaet fant sted i Massachusetts i går, under selveste Thanksgiving-middagen. Dette er en nasjonal festdag i USA, og tradisjonen tro samles venner og familie rundt gedigne kalkunmiddager.

Hos Massachusetts-familien endte imidlertid hele selskapet i kaos. Ifølge politiet gikk en 24 år gammel mann amok etter en opphetet krangel om bordmanerer, melder Associated Press.

24-åringene skal ha plukket og revet i kalkunen med fingrene, noe de andre i familien slett ikke likte. De kjeftet på ham, og ba ham bruke kniv og gaffel i stedet. 24-åringen likte svært dårlig å bli irettesatt, og skal ha svart med å stikke en skjærekniv i to slektninger - en mann og hans sønn - på henholdsvis 18 og 49 år.

18-åringen skal ha blitt stukket i brystet, ryggen og i sida, mens faren slapp unna med sårskader i en arm.

24-åringen er nå siktet for drapsforsøk.

THANKSGIVING: Kalkunen står i sentrum når amerikanere feirer høsttakkefest den fjerde torsdagen i november hvert år. Familier samles for å spise og drikke i godt lag, til minne om de første pilgrimene som kom til landet, og i takknemlighet over avlingene som på denne tida av året skal være høstet inn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media