Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

24-åring nekter for knivstikking i Oslo

Gjengoppgjør i Gamlebyen julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24 år gammel mann nekter i avhør for å ha stukket ned en 30-åring i et gjengoppgjør i Gamlebyen i Oslo julaften.

24-åringen er siktet for grov legemsbeskadigelse under særlig skjerpende omstendigheter etter at en 30-åring ble stukket ned med kniv i Schweigaards gate julaften. Politiet tror knivstikkingen kan dreie seg om et oppgjør mellom medlemmer av B-gjengen og Young Guns.

- Det var i alt fem-seks personer som gikk til angrep på den fornærmede, sier politiførstebetjent Sindre Flaate ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

24-åringen ble avhørt tirsdag kveld og skal i nye avhør onsdag morgen.

- Han har ingen kjennskap til knivstikkingen og ba om å bli avhørt så raskt som mulig, sier den siktedes forsvarer Marius Dietrichson til VG Nett.

Leder av etterforskningsenheten for organisert kriminalitet i Oslo-politiet, John Roger Lund, mener imidlertid at 24-åringen i høy grad var involvert i saken.

- Vi er sikre på at dette dreier seg om et gjengoppgjør. Både 24-åringen som er siktet for overfallet og mannen i 30-årene tilhører gjengmiljøet, sier Lund.

Foreløpig har politiet ikke foretatt noen flere pågripelser i saken.

Offeret ble stukket flere ganger i hodet og ryggen, og han fikk blant annet en punktert lunge. Han ble tirsdag formiddag operert på Ullevål universitetssykehus. Tilstanden skal ikke lenger være livstruende.

Politiet fikk melding om knivstikkingen litt før klokken 20.30 mandag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media