-ET MONSTER: Moren til sju år gamle Somer Thompson, Diena, ønsker dødsstraff for Jarred Mitchell Harrell (24), som fredag ble siktet for seksuelt overgrep og drap på sjuåringen. Foto: AP Photo/Phil Coale/Scanpix
-ET MONSTER: Moren til sju år gamle Somer Thompson, Diena, ønsker dødsstraff for Jarred Mitchell Harrell (24), som fredag ble siktet for seksuelt overgrep og drap på sjuåringen. Foto: AP Photo/Phil Coale/ScanpixVis mer

24-åring siktet for seksuelt overgrep og drap på sjuåring

Dumpet liket på søppelplass. - Han er et monster, sier moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Jarred Mitchell Harrell (24) ble fredag siktet for seksuelt overgrep og drap på sju år gamle Somer Thompson, som forsvant på vei hjem fra skola i forstanden Orange Park utenfor Jacksonville i Nord-Florida i USA 19. oktober i fjor.

Liket ble funnet på en søppelplass i Georgia to dager etter forsvinningen.

- Et monster- Jeg ventet 158 dager på å finne ut hvem som gjorde dette mot barnet mitt. Hvem kan gjøre noe sånt? spør sjuåringens mor, Diena Thompson til nyhetsbyrået Associated Press.

- Et monster. Det er alt denne personen er. Et monster, sier hun.

Den nå siktede 24-åringen var allerede under etterforskning for å være i besittelse av barneporno da sjuåringen forsvant, men ble ikke umiddelbart sett på som hovedmistenkt i saken. Istedet avhørte politiet dømte sexovergripere i Somer Thompsons boligområde.

Ifølge sheriff Rick Beseler løste de saken ved hjelp av DNA-bevis, vitneavhør og avhør med Jarred Mitchell Harrell.

- Jeg hater hamHarrell kan bli dømt til døden. Diena Thompson sier hun vil støtte påtalemyndighetene hvis de bestemmer seg for å gå inn for dødsstraff.

- Jeg hater ham... Jeg hater ham! Han må få dødsstraff og jeg håper de plasserer ham i en fengselscelle med en noen som hater barneovergrepere og lar dem ha det gøy med ham, sier hun til den amerikanske TV-kanalen CBS News.

Saken har vekket stor oppmerksomhet i USA. 50 personer ved sheriffens kontor deltok i etterforskningen, og lokalsamfunnet har samlet inn penger til sjuåringens mor, slik at hun kunne være hjemme med de andre barna. Familien har mottatt et fjell av kosedyr, ballonger og brev.

- Jeg vil ha henne her med meg, men i det minste vet jeg at hun nå er på et bedre sted. I himmelen, sier Thompson.

STOR OPERASJON: Mange har vært involvert i forsvinningen og etterforskningen. Foto: AP Photo/Phil Coale/Scanpix
STOR OPERASJON: Mange har vært involvert i forsvinningen og etterforskningen. Foto: AP Photo/Phil Coale/Scanpix Vis mer